Hozzávalók (1 főnek):
- 1 paradicsom (kb. 120 g)
- 1 kígyóuborka majdnem fele, de inkább harmada (kb. 150 g)
- fél pohár natúr joghurt (80 g)
- 40 g zsírszegény túró
- egy kiskanál almaecet
- só, bors, zöldfűszerek ízlés szerint
Elkészítés:
- A túrót kikeverem a joghurttal és az ecettel.
- A zöldségeket kockára vágom és beleöntöm egy tálba, fűszerezem.
- Ráöntöm a túrós krémet, összekeverem és már készen is van :)
Ha a napi kalóriabeviteled nem engedi, akkor a túrót ki is hagyhatod belőle, de a zöldségek mennyiségét is csökkentheted, ha a szénhidrátodba nem fér bele. Csirkével együtt igazi fehérjebomba! :))
Tápanyagtartalom
Paradicsomos uborkasaláta |
Paradicsomos uborkasaláta túróval |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése